MotherBoah Web Shop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Frakt fra 99,-

OM OSS

Hei og velkommen til "om oss" ❤️️ Her vil vi gi dere en liten presentasjon av nettbutikken vår, hvem vi er og hva du kan forvente av oss!

Mother Boah har eksistert siden 2015, og vokser raskt.

Nettbutikken eies av Rigmor og siden 2015 har vi nå blitt en gjeng på seks ansatte som stortrives i jobben vår og ikke minst, med verdens beste kunder! 

Vi er en butikk som følger med i tiden, og vi er alltid et hode foran. Vi ønsker å skille oss ut fra mengden og tilby et spennende utvalg av håndplukkede klær fra hele verden. Vi har som mål å kunne gi dere som ønsker spesielle og unike klær, et trygt og sikkert sted å handle, med rask levering og enkel retur. 

Stilen er hovedsakelig avslappet bohemsk og sofistikert! 

Vi har lager og pakker deres ordre i hyggelige Tuneveien 4 i Sarpsborg. Der har vi også en fysisk butikk hvor du kan komme innom for å prøve og se på klærne vi selger. Dette er en oase av et skattekammer for oss som elsker den bohemske stilen!

Åpningstider og informasjon finner du på vår Facebook-side Mother Boah Nettbutikk eller Instagram @motherboah.

 

På Facebook har vi også daglige livesendinger hvor vi viser nyheter, tilbud og antrekksinspirasjon til dere! Om du heller foretrekker å få det skriftlig enn video, kan du følge oss på nyhetsbrev hvor vi også gir de som følger unike tilbud i ny og ne ❤️️ Vi setter stor pris på om du ønsker å følge oss HER.

Rigmor_1.pngRigmor.png

Rigmor_4.png333786224_1251680735422778_4881087095992265080_n.jpeg

om_oss.png

Trykk ENTER for å søke