MotherBoah Web Shop
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Frakt fra 99,-

SALGSVILKÅR/RETURINFO

HENT I BUTIKK

Ønsker du å hente ordre i butikk? Ikke noe problem! Legg ved en kommentar ved bestilling at du ønsker å hente i butikk, så fjerner vi fraktkostnaden når pakken blir hentet.

 

RETURER

Noen ganger når man handler klær på nett kan man oppleve at ting ikke passer, eller ikke er slik du så for deg produktet. Så derfor har man full angrerett i 14 dager (fra den dagen du hentet pakken på posten).

Da du mottok beskjed på mail om at din vare er "sendt" så får du i samme mailen et PDF dokument med angrerettsskjema. Dette må du printe ut, fylle ut og legge ved det du returnerer som en "sporbar pakke fra posten" (NORGESPAKKE). Angrerettskjema inneholder ting som navn, ordrenummer og annen info vi trenger. Dersom du allerede har belastet ditt visa/kredittkort vil pengene bli ført tilbake fra KLARNA.

 

Dersom du har søkt om betalingsutsettelse/faktura, vil denne da bli kanselert fra KLARNA. Det er KLARNA som er ansvarlig for ut/inn betalinger i vår nettbutikk, så dersom dere har noe spørsmål ang dette MÅ dere henvende dere til KLARNA direkte. Klikk her for å gå til KLARNA 

Dersom henvendelsen er relatert til din ordre er det veldig viktig at dere skriver ordre nummeret i henvendelsen, du vil da få raskere svar.

 

NB! Vi har ikke gratis frakt eller retur.

 

Ved returer er det også viktig at dere bruker HELE adressen vår.

Adresse ved retur:

Butikkinspirasjon AS/Mother Boah

Tuneveien 4

1710 Sarpsborg

 

NB! Mother Boah Webshop tar ikke ansvar for returer som ikke blir sendt som sporbar Norgespakke. Vi tar heller ikke ansvar for pakker som blir sendt med Helthjem da pakker kan bli levert på dørmatte og forsvinne.

 

Klarna-white.jpg

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke